Los Angelese hotelli veesüsteemist leiti laip

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti paar, 27-aastased Michael ja Sabina Baugh lahkumas Cecili hotellist
Briti paar, 27-aastased Michael ja Sabina Baugh lahkumas Cecili hotellist Foto: SCANPIX

USAs Los Angeleses turismireisil olnud Briti paar sai üllatuse osaliseks, kui järsku  hotelli kraanist enam vett ei tulnud.

Downtownis Ceclili hotellis elanud 27-aastased Michael ja Sabina Baugh oli jõudnud dušši võtta ja hambad pesta, kuid siis järsku hakkas vett vaid nirisema, edastab Yahoo News.

Hotell saatis remondimehe uurima katusel olevaid veetsisterne, kus jõuab vesi hotellitubadesse.

Töömees leidis põhjuse, miks veevool järsku katkes. Ühe tsisterni põhjas oli noore naise surnukeha.

Politsei tegi kindlaks, et tegemist on 21-aastase kanadalanna Elisa Lamiga. Ta leiti kolme meetri kõrgusest tsisternist, milles oli umbes 4000 liitrit vett ning see ei olnud täiesti vett täis.

Esmalt uuriti, kas vesi ei olnud saastunud. Tervishoiuametnikud keelasid hotellis vett kasutada seni, kuni vee puhtust uuritakse laboris ning saadakse kinnituse, et see tervist ei ohusta. Laibaga tsisternist pärit vett kasutati ka toiduvalmistamiseks.

Uuritakse ka noore kanadalanna surma. Politseiallikate sõnul ei ole nad veel kindlad, kas tegemist oli õnnetuse või kuriteoga.

Vancouverist pärit ja Los Angeleses turistina olnud naist on näha hotelli turvakaamera lindistusel kui ta sõidab liftiga hotelli katusele. Samas pääseb katusele vaid uksest, millel on kood.

Briti paar, kelle probleemist kõik alguse sai, oli šokeeritud, sest nad võisid pesta end saastunud veega. Pari sõnul ei kujunenud nende puhkus selliseks nagu nad lootnud olid.

Paar nõudis oma reisikorraldajalt, et neile uus ja parem hotell otsitakse kui seda on Downtownis asuv.

Fox News andmetel on Cecili hotell kuulus selle poolest, et seal on ööbinud näiteks sarimõrvar Richard Ramirez, hüüdnimega Night Stalker ning erinevates riikides prostituute mõrvanud austerlane Jack Unterweger.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles