Briti Playboy kaksikuga maganud abielumees Evra jättis naisele hommikuks 200 eurot

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carla ja Melissa Howe
Carla ja Melissa Howe Foto: 7msports.com

Eelmisel nädalal avaldas Briti meedia Prantsusmaa jalgpallikoondislase ja Manchester Unitedi mängija Patrice Evra seiklused enne sõpruskohtumist Saksamaaga. Enne esmaspäevast koondisetreeningut veetis Evra öö koos Briti Playboy-kaunitari Carla Howe’ga.

«Ma arvasin, et meie vahel oli midagi erilist,» rääkis Howe The Sunile. Ta oli juba pika aja jooksul saanud jalgpallistaarilt sõnumeid ning lõpuks nõustus Howe mehega öö veetma. Hommikuks jättis Evra talle voodisse aga 200 eurot ja lahkus.

«See kõik oli vale. Ta helistas mulle pidavalt ja saatis sõnumeid. Ta käitus nagu mu poiss-sõber ning ta ei öelnud kordagi, et ta on abielus. Mul on väga halb tunne tema naise ja lapse pärast,» selgitas Howe. «Nüüd saan aru, et ta tahtis kõigest minuga magada.»

Hommikul läks Evra hotellist otse Prantsusmaa koondise treeningule. Õhtul oli ta ühes privaatses ööklubis tellinud 20 000 euro eest šampust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles