Mika kinnisideeks on uue plaadi salvestamine

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mika
Mika Foto: WENN

Muusik Mika tunnistab, et uue plaadi salvestamisega seonduv on tema jaoks kinnisideeks saanud.

Laulja, keda tunnustati möödunud kuul Brit Awardsi auhinnagalal esikalbumi «Life In Cartoon Motion» eest aasta läbimurdja tiitliga, töötab praegu kõvasti, et tagada ka oma teise plaadi edu, kirjutab digitalspy.

«Ärme naljatle sel teemal, sest see ei saa kerge olema. Esimene polnud mingil juhul kerge,» rääkis Mika oma plaatidest Daily Recordile. «Igal juhul on see plaat mu kinnisideeks saanud ja ma tahan selle hästi teha. Kuid sellele vaatamata pole mul õrna aimugi, millal see ilmub.»

«Mul paistab selles osas rohkem huumorimeelt olevat kui enamikul inimestel,» rääkis Mika. «Mõtlen ainult niikaugele ette, et see peab olema muusikaliselt intensiivne, väga meloodiline ja rääkima mingi loo. See peab olema evolutsiooniline. Saan täielikult aru vastutusest, mis seisneb kohutuses jätkata enda väljatöötatud helistiiliga. See mind ei hirmuta.»

Mikalt küsiti ka seda, kas ta kavatseb oma uuele plaadile duette salvestada. «Mulle ei paku huvi oma albumi vahelehele kullapuru puistamine. Ma ei taha teistelt inimestelt laenata,» välistas muusik selle võimaluse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles