Eve Kallaste kolis oma mehe juurde tagasi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eve Kallaste
Eve Kallaste Foto: Meelis Tomson/Õhtuleht

Teletäht Eve Kallaste (37) rääkis Kroonikale avameelselt oma suhetest ja ka sellest, et ta 20 aastat kestnud püsisuhte ajal vahepeal paar aastat hoopis teise mehega elas.

«Ma leian, et iga kogemus, mis mu elus on olnud, on olnud mulle väga vajalik,» märkis ta. «Kõigest on võimalik õppida, kas või tagantjärele.»

Vahepealse lahusoleku ajal ei olnud Eve sõnul nii, et nad poleks teineteisest hoolinud või ei oleks olnud lähedased. «Ma tean, et see kõlab imelikult, aga kogu see aeg, mis me ei olnud Andresega koos, me ei olnud teineteise suhtes pahatahtlikud,» selgitas Eve. «Sest keegi ei teinud kellelegi midagi meelega. Ehk et kui sa inimest, kes on sinu kõrval, armastad ja mõistad, siis püüad mõista ka tema tegude ja otsuste tagamaid. Ma usun, et see on päris suur asi, kui inimesed isegi lahkuminemise järel ei muutu teineteise suhtes vaenulikuks. Muidu ei olekski see meie uuesti koos olemine võimalik.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles