Uus-Meremaa tüdruk ei osutunud Madeleine McCanniks

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
politsei arvutifoto Madeleine McCannist, kes paregu on üheksa-aastane
politsei arvutifoto Madeleine McCannist, kes paregu on üheksa-aastane Foto: SCANPIX

Portugalis kadunuks jäänud Briti tüdrukut Madeleine McCanni välimuselt meenutav Uus-Meremaa tüdruk andis politseile DNA proovi, mis saadeti Suurbritanniasse Scotland Yardi uurijatele.

Uus-Meremaa Dunedini politsei esindaja Kallum Croudisi sõnul saab DNA abil tõendada laste identiteeti, edastab news.com.au.

«DNA-testi tegemine võttis mõne aja,» sõnas Croudis.

Uus-Meremaa politsei sai Queenstownist vihje mehe ja temaga kaasaas olnud tüdruku kohta, kes sarnanes Briti politsei poolt edastatud arvutifotodele, milline Madeleine McCann nüüd välja näha võib.

Uus-Meremaa politsei sõnul on nad DNA-testi tulemustega rahul, sest tüdruk ei osutunud Madeleine`iks.

Politsei ei avaldanud uuritud tüdruku nime. Samas oli sel lapsel selline silmadefekt nagu kadunud Briti tüdrukul.

Madeleine McCann kadus neli aastat tagasi, kui oli koos oma perekonnaga Portugalis puhkamas. Laps jäi kadunuks 3. mail 2007. aastal kui ta hotellis magas. Vanemad einestasid samas lähedal asuvas restoranis.

Madeleine`i vanemad Gerry ja Kate McCann ei ole loobunud oma tütre otsingutest. Tüdruk on nüüdseks üheksa-aastane.

Varasemal ajal on maailma erinevatest paikadest saadud vihjeid, et seal võib olla Madeleine´i nähtud. Madeleine McCanni sarnase tüdruku nägemise kohta on tulnud teateid Rootsist, Belgiast, Indiast ja Austraaliast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles