Kümme suurimat viga, mis naised kohtingutel teevad

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ükski kohting pole 100 protsenti ideaalne. Millised on suurimad vead, mis naised kohtingutel teevad?

Võib-olla sa teed seda alateadlikult, võib-olla sa ei oska muudmoodi käituda... misiganes põhjus ka poleks, vaata järgmisi põhjuseid, ehk oled isegi mõne neist teinud, kirjutab femalefirst.co.uk.

10. Mees peab sinu järgi «2 minutit» ootama

Sageli saab 2 minutist 10 minutit, 10 minutist pool tundi, aga sa pole ikka veel kohtinguks valmis! Viimane asi, mida teha tahad, on kaaslasele mulje jätmine, et oled liialt ülbe või lihtsalt ebaviisakas. Igal juhul ole õigel ajal valmis või sea oma graafik nii, et jõuaksid veidi enne kaaslast kohale.

9. Liialt purju jäämine

Klaasike või kaks närvide rahustamiseks on täiesti normaalne. Kuid terve veinipudeli üksi joomine on juba liig. Alkohol mõjub inimestele erinevalt, eriti kui mängus on närvilisus ja ärevus. Anna mehele võimalus end kainena tundma õppida, enne kui ta sind purjus peaga näeb. Hoia olukorda kontrolli all ja tea oma piire.

8. Ebasobiv riietus

Parim nõuanne riietuse valimiseks on see, et eelnevalt tasuks välja uurida, mida on kohtingul plaanis teha. Isegi, kui see tähendab, et sa ei saa kanda seda musta kokteilkleiti, mille kandmist oled aasta aega oodanud.

7. Liigse huvi ilmutamine

Liigse huvi ilmutamine liialt vara võib kaaslasele vale mulje jätta. Tahate üksteist eelkõige tundma õppida, mitte kohe välja selgitada, kas mees on abikaasaks sobiv või mitte.

6. Üldse mitte huvi ilmutamine

Isegi, kui sind absoluutselt ei huvita tema videomängude armastus või see, milliseid spordialasid ta telerist jälgib, ära pöörita tema jutu peale silmi ega jää vestluse ajal magama. Kui tunned, et vestlus läheb selles suunas, mis sind üldse ei huvita, vaheta sujuvalt teemat, enne kui on liiga hilja.

5. Terve kohtingu ajal telefoniga rääkimine

Viimased kõlakad peaksid ootama kuni kohtingu lõpuni. Olete mõlemad selle kohtingu jaoks aega leidnud, seega keskenduge üksteisele. Lisaks mõjub telefonist eemal olemine ka sulle endale paremini.

4. Poliitikast, palgast või religioonist rääkimine

Kõik kolm teemat on sama head, kui klaasikildudel kõndimine. Vestlus olgu kerge ja tõsised tõekspidamised jäägu järgmisteks kordadeks.

3. Teiste meeste vaatamine

Võid ju arvata, et vaid mehed jäävad vahele teiste naiste vaatamisega, kuid tegelikult on naistega sama lugu. Võid ju arvata, et keerad kergelt pead ja vaatad möödunud mehe prinki peput ilma, et keegi märkaks, kuid tegelikult on see märgatav. Parem ära riski.

2. Oma eksist rääkimine, kes su südame murdis

Minevik on minevik. Kuigi sul võib olla raske oma viimasest lahkuminekust üle saada, ei tea sa kunagi, kuidas keegi sellele jutule reageerib või milliseid luukeresid hakkab kaaslane oma suhetekapist välja tõmbama. Võib-olla on tema samuti emotsionaalne inimvare ning nutate mõlemad juba enne suupistete söömist.

1. Suurim viga? Kui oled nii närviline, et unustad lõbutseda

Lõõgastu! On kerge lasta liblikatel oma kõhus hullata ning sind erakordselt närviliseks muuta, kuid tegelikult peaksid sa ju lõbutsema. Ole sina ise. Hinga sügavalt ja ole enesekindel. Kui sul õhtu lõpuks midagi muud pole, siis vähemalt positiivne mälestus ilusast õhtust võiks sulle küll jääda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles