Suurbritannia hooldekodu elanikud saavad kasutada prostituudi teenuseid

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suurbritannia hooldekodu elanikud saavad kasutada prostituudi teenuseid
Suurbritannia hooldekodu elanikud saavad kasutada prostituudi teenuseid Foto: SCANPIX

Suurbritannias Sussexis Chaseleys paljastus, et sealse hooldekodu elanikud kasutavad prostituutide ja stripparite teenuseid.

Prostituutide visiitide ajaks riputatakse toaustele punased sukad, näitamaks et toa elanik vajab privaatsust, kirjutab metro.co.uk.

Chaseley hooldekodus elab 55 inimest, kes on neuroloogiliste haiguste või õnnetustes saadud vigastuste tagajärjel invaliidistunud.

Selle hooldekodu juhtkond on elanike soovile vastu tulnud ning palganud prostituute.

«Kui selle hooldekodu elanik helistab prostituudile ja palub teda end külastada, siis tal on selleks õigus. Meie tööks on hoolitseda, et need inimesed saaksid elada võimalikult normaalset elu. Kui keegi neist palub meie töötajat helistada prostituudile, kuna ta ise seda teha ei suuda, siis me teeme seda. See ei ole vale käitumine,» sõnas Chaseley hooldekodu juht Helena Barrow.

Ta lisas, et kui töötajad sellest keelduksid, siis ei täidaks nad oma tööülesandeid õigesti.

2009. aastal kutsus see hooldekodu esinema stripparid. Üks neist oli Londonist pärit Solitarie, kes esines puudega inimeste teemasid käsitleval konverentsil, tehes sületantsu kurdile ja nägemispuudega mehele.

Kuigi Chaseley hooldekodu elanikud ja töötajad on prostituutide teenustega rahul, ei ole see meele järele kohalikele võimudele.

Eastbourne`i võimuesindajad uurivad, kas nimetatud hooldekodus on aset leidnud puudega inimeste ärakasutamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles