Video: julge poiss tuli terve kooli ees kapist välja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Youtube

Youtube'i postitati video, milles saab näha, kuidas üks keskkooliõpilane ees teatab, et on gei.

New Jersey koolis toimus lõpuklassi auhinnatseremoonia, milles jagati välja tiitlid nagu «klassi kloun» ja «tõenäoliselt saab edukaks». Jacob Rudolph sai tiitli «klassi näitleja» ning oma kõnes teatas ta, et on väsinud igapäevasest teesklemisest.

«Tõsi, olen mänginud mitmetes näidendites ja muusikalides, kuid veelgi enam - olen näidelnud iga päev terve oma elu. Olen mänginud kedagi, kes ma pole. Enamik teist kohtab mind iga päev. Te näete, kuidas ma kehastan heteroseksuaalset Jacobit, kuigi tegelikult kuulun ma LGBT noorte hulka,» sõnas Rudolph.

«Erinevalt teistest LGBT noortest, kes peavad iga päev näitlema, et vältida ahistamist ja füüsilist vägivalda, ei kavatse ma seda enam teha. Aeg on meie ühiskonnas vihkamine lõpetada ja aktsepteerida inimesi sellistena, kes nad on - hoolimata soost, rassist, orientatsioonist või millest iganes, mis piirab armastust ja sõprust. Võtke mind või jätke, või lükake kõrvale. Sest ma olen see kes ma olen ja ma ei kavatse enam näidelda,» lisas ta.

Jacobi avaldus võeti vastu seisva ovatsiooniga. Video postitas Youtube'i noormehe isa, kes on poja suhtes väga toetav ning uhke tema julguse üle. Jacob peab samas koolis käima veel kuus kuud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles