Miss Diana Arno avaldas edukuseni viiva saladuse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diana Arno - Miss Estonia 2009
Diana Arno - Miss Estonia 2009 Foto: SCANPIX

Miss Estonia 2009 Diana Arno, kes on lisaks ka Miss Asia Pacific World 2011 talendivooru võitja, on juba mõnda aega ER-Models nimelises modellikoolis noorte neidude õpetajaks. Lisaks on Diana ka andekas moedisainer. Mida arvab Diana aga tuntuks olemisest ja kas sellest on tema töövaldkonnas ka kasu olnud? Buduaar rääkis Dianaga sel teemal ja küsis ka, mida tuleks teha, et kuulsaks saada.

Diana tunnistab, et kuulsaks saamine pole tema jaoks kunagi olnud eesmärk omaette. «Ma pole sellest kunagi unistanud. Iludusvõistlusele läksin ainult selleks, et end proovile panna ja ma ei uskunud, et isegi finaali pääsen. Mõtlesin, et saadan ankeedi ja vaatab mis saab, seda, et ma võidan, poleks ma kunagi uskunud,» naerab Diana.

«Muidugi ma ei hakka valetama, et ma olen harjunud sellega, et inimesed mind teavad ja mulle meeldib mu elu, olen rahul ja ei tahaks midagi muuta.»

Mida aga peaksid Diana arvates tegema need, kes tõesti soovivad kuulsaks saada?

«Minu arvamus on selline - kui sa soovid midagi elus saavutada, siis tuleb iseendaga vaeva näha. On olemas mitmeid erinevaid viise, kuidas saada kuulsaks. Lihtsaim ning kiireim variant on minna välja mõne tuntud mehega või osaleda mõnes tõsieluseriaalis.»

«Ja siis on need inimesed, kelle eesmärgiks ei ole kuulsus, nad teevad lihtsalt seda, mida nad armastavad - sportlased, lauljad, tantsijad, kunstnikud, disainerid ja läbi oma edu saavad nad ajapikku ka tuntuks. Maailmas on miljardeid inimesi ja me kõik oleme erinevad, meil kõigil on erinevaid võimalusi selles maailmas. Aga üks asi, mida ma saan öelda,  on et peaksime püüdlema oma unistuste poole,» vastab Diana.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles