Kanal 2s startis uus sari «Parim enne»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marta Laan - psühhiaater Anne Johanson uues sarjas «Parim enne».
Marta Laan - psühhiaater Anne Johanson uues sarjas «Parim enne». Foto: Kanal 2

Uus Kanal 2 romantikahõnguline komöödiasari viib meedikute maailma. Noor psühhiaater Anne (Marta Laan) kolib koos oma kabinetiõe Kellukesega (Hilje Murel) väikelinnast Tallinnasse.

Kliinikus, kus ta tööle hakkab, saab tema «naabrimeheks» memmepojast perearst Mart (Mart Toome), kelle südames tärkab kaunitari ilmudes lootusesäde, mida tema öösiti stripparina töötav pereõde Kaie (Lee Trei) hakkab oma lõbuks tagant õhutama.

Anne esimesteks kokkupuudeteks pealinlastega osutuvad aga nilbe sõiduõpetaja Gunnar (Andres Raag) ja rabavalt galantne Robert (Tõnn Lamp).

Kogu selle möllu taustal intrigeerib ja otsib oma eluõnne ka kliiniku kohviku perenaine Meeta (Piret Kalda). Õhk muutub kirest ja unistustest lausa paksuks, sest eranditult kõik tegelased usuvad, et nende «parim enne» armastust leida ei ole veel kaugeltki möödas...

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles