Lugeja ilunipp: probleemse naha puhul aitab munavalgemask

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Seoses toimuva lugejamänguga jagas Naine24 lugeja Liilia oma koduseid ilunippe.

Raseerimisvahendid on üldjuhul kallid või saavad ootamatult otsa, samuti võivad tekitada allergiat. Selle asemel kasutan juuksepalsamit. Kannan samamoodi nahale nagu raseerimiskreemi, raseerin ja toimib.

Koorimine on hea tselluliidi vastu ja sel on tervele kehale mõnus sügavpuhastav toime. Kulukate koorimiskreemide asemel kasutan kohvipaksu. Segan sellele veidi dušigeeli ja mõnus koorimispasta on valmis.

Hea juusteravi ja nende tugevdamine (kui juuksed langevad või on nõrgad), on munakollase, mee ja oliiviõli segu. Segad komponendid omavahel kokku ja määrid juuksejuurtele. Võib ka kogu juuste ulatuses kanda. Pikematele juustele läheb topeltkogus koostisosi. Hoida juustel tunnike ja pesta šampooniga kaks korda välja. Juuksed on tunduvalt tugevamad.

Noori ja rasuse nahaga inimesi kimbutab sageli ebapuhas nahk (vistrikud). Tõhus vahend nende vastu on munavalgemask kord nädalas. Vahustad munavalge ja segad hulka kas veidi sidrunhapet või teelusika värske sidruni mahla ja paned maskina näole. Hoida, kuni ära kuivab ja seejärel sooja veega maha pesta. Üllatavalt hästi mõjub. Tulemus on näha mõne päevaga.

Kuival või külmal perioodil kimbutavad paljusid kuivad lõhenenud huuled. Aitab nende masseerimine peale hambapesu pehme puhta niiske hambaharjaga, seejärel katta huuled huulepalsamiga või tavalise meega. See pehmendab huuled mitmeks päevaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles