Anna-Maria Galojan poseerib aktifotodel koos Teddyga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna-Maria Galojan koos Teddyga
Anna-Maria Galojan koos Teddyga Foto: Maiken Staak

Fotograaf Indrek Galetin tegeleb praegu usinalt pildistamisega heategevusliku fotonäituse «Amour - Lemmikloomade eri» tarvis, kus piltidel seekord alasti Eesti tuntud inimesed koos lemmikloomadega.

Indrek on suutnud riided seljast kiskuda juba seltskonnatibi Liis Lassilt, kasiinodega ägedat sõda pidavalt Max Kaurilt, ninjatüdruk Lenna Kuurmaalt, tuhkatriinu Mari-Leenult, Buratino Mikk Nurgalt ning noorelt reporterineiult Carola Madiselt. Ka fotograaf ise on seekord üks modellidest.
 
 
Aktimodellide rivvi on lisandunud ka hiljuti maailma kaunimate poliitikute edetabelisse valitud Anna-Maria Galojan.

Anna-Maria, kuidas fotograafil õnnestus sind koos lemmikloomaga aktifotodele meelitada?

Minu poole pöördus Indrek Galetin ettepanekuga osaleda heategevuslikus fotoprojektis «Amour - Lemmikloomade eri». Galetinile modelliks soovitas mind üks hea tuttav.

Millise looma valisid?

Pidasime Indrekuga väga pikalt läbirääkimisi, kas ma peaks poseerima just oma Teddy-bear kutsaga või mõne muu loomaga. Antud küsimuses jäin siiski resoluutseks. Olin sada protsenti veendunud, kas oma kutsuga või üldse mitte!

Oma sõpru, ka neljajalgseid, ei reeda ma mitte mingil juhul! Lähtun oma ühest lemmikvanasõnadest: «LOVE ME, LOVE MY DOG!». Kui armastad inimest, siis armastad ka ta koera või kassi või kas või krokodilli – sõltub kellel mis lemmikloom kodus on või kes on talle oluline.

Sellel lakoonilisel lausel on väga sügav tähendus. Seega oli otsustatud, et poseerin Teddyga. Ainus viis oli take it or leave it

Näitus avatakse 22. mail Rotermanni kvartalis.

Näitus on üleval kaks nädalat. Kõik fotod pannakse koostöös Osta.ee´ga kaheks nädalaks oksjonile ja juba 20. juunil toimub restoranis Dominic oksjoni ametlik lõpetamine. Samal üritusel saab jälgida ka oksjoni kulgu ja anda viimaseid panuseid. Oksjoni müügitulu annetab Indrek kodutute loomade heaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles