Kolm põhjust, miks ei tohiks eksiga sõbraks jääda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Paljud naised on head sõbrad meestega, kellega neil eelnevalt on olnud intiimne suhe. Nende arvates on see emotsionaalse küpsuse märgiks. Kuid tegelikult on mõlemad pooled emotsionaalselt lõksus.

Siin on kolm põhjust, miks minevik on mõeldud õppimise ja arenemise jaoks ning seda ei tohiks olevikku kaasa tirida, kirjutab YourTango.

1. Ta hoiab sind minevikus

Pole oluline, kelle idee oli lahku minna, üks pool on alati huvitatud uuesti suhte loomisest, kuid teisele meeldib sõpruse variant. Kuna paljud inimesed kardavad uusi suhteid luua, kiputakse vanadest meeleheitlikult kinni hoidma.

Teie ühine minevik tekitab tunde, et olete endiselt suhtes, ent ei pea seda suhet reaalselt elus ja tervislikuna hoidma. Kui lähed kellegi uuega kohtama, saab vanast suhtest takistus ning sa pole emotsionaalselt kättesaadav.

2. Lõpetate voodis

Eksiga magamine on lihtne, kuid emotsionaalselt ebatervislik. Võib-olla lähete ühel õhtul «sõpradena» välja üht jooki võtma ning teile meenub esialgne külgetõmme... või tunned end üksikuna, vajad veidi enesekindlust ning pöördud oma eksi poole, et seda auku täita. Järgmisel päeval täidavad sind vaid kahetsus ja valed lootused, et teist võib taas paar saada.

3. Sa ei kohta õiget meest

On oluline analüüsida, mis sind su eksi juurde tõmbas, et sa enam samu vigu ei kordaks. Aga kui suhtled oma eksiga igapäevaselt, siis ilmselt ei tunneks sa õiget meest ära ka siis, kui ta seisaks su nina all, sest võrdleksid teda oma eksiga, justkui eks oleks kuldne eksemplar, hoolimata sellest, et teie teed läksid lahku.

Paljude naiste jaoks tundub väga traumeeriv mõte, et lõpetada eksiga suhtlemine täielikult. Armastuse emotsionaalne side ja lahkuminekust tekkiv tühjus tunduvad olevat ületamatud. Kuid iga inimene on võimeline uuesti alustama ning mineviku selja taha jätma. Astudes selle julge sammu, saad piisavalt aega, et keskenduda muutustele, mis sinu ellu selle õige mehe tooks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles