Diana Klas: ma ei võta kaalust alla, sest armastan süüa

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diana Klas
Diana Klas Foto: Arno Saar/ Õhtuleht

Vabakutseline näitleja ja lauljatar Diana Klas jagab oma aega mitme erineva ameti vahel. Lavaproovid, teater, esinemised pulmades, kohvikutes, sünnipäevadel ning töö Viru tänaval asuvas poes. Kuidas ta küll kõike seda jõuab ja kas ta on oma eluga rahul? Buduaar küsis Diana käest, mida ta eesootavalt aastalt ootab ja loodab.

Diana pole endale juba ammu uusaasta lubadusi andnud, ta lihtsalt ei usu nendesse enam. «Ma olen vist liiga kahe jalaga maapeal, et anda endale  lubadusi, mida ma tean, et ma täita niikuinii ei saa.»

«Võiksin ju lubada endale, et võtan uuel aastal 15 kg kaalust alla, aga olgem ausad, mulle meeldib süüa, seega tõenäosus, et ma kaalust niipalju alla võtan, on ebareaalne,» ütleb Diana.

Kuid mida Diana käesolevalt aastalt loodab? «Loodan, et mul oleks piisavalt õnne, et hakkama saada ja oma perekonda ülal pidada. Vana-aastaõhtul klaase kokku lüües lootsin vaid seda, et järgmine aasta oleks kergem. Elu Eestis on hetkel niivõrd ebakindel, kellelgi pole kerge, sellepärast noored siit ära kolivadki.»

«Minu jaoks on kõige tähtsam tervis ja perekond. Kui tervis on korras, jõuan teha niipalju tööd, et toit oleks laual, siis on juba kõik hästi. Midagi paremat hetkel loota ei julge kahjuks,» naerab Diana, kes raskustele vaatamata pole kaotanud oma head tuju.

Kõikidel noortel soovitab Diana aga kindlasti uusaasta lubadusi endale anda. «Noortel on elu alles ees ja kõik on võimalik. Seadke endale eesmärke ja ärge andke alla, teie ees on kõik teed lahti,» soovitab Diana.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles