Horoskoop: mida toob aasta 2013 Jäärale?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tähtkuju sümbol
Tähtkuju sümbol Foto: SCANPIX

2013. aastat seostatakse Hiina kalendris musta veemaoga. Vaata, mida on tuleval aastal varuks Jäära tähtkujus sündinutele!

JÄÄR (21.III -19.IV)

Aasta 2013 peaks Jäära jaoks olema igast küljest dünaamiline. Sinu roll perekonnas ja avalikus elus muutub tähtsamaks ning paremaks. Abistad neid, kes vajavad abi. Suhted harmoniseeruvad ning sa leiad enda seest ebatavalise kindluse ja rahu.

2012. aasta pakub uusi karjäärivõimalusi. Oskad kolleegide ja võimutegelastega paremini läbi saada. Kui pead läbirääkimisi, siis saadab sind sellel aastal suur edu. Ambitsioonid ja eesmärgid on varasemast kergemini saavutatavad. Aasta esimesel poolel tasuks katsetada ametikõrgenduse saamist või nõuda paremat palka. Kui keskendud sajaprotsendiliselt, siis saadki kõik, mida soovid.

Mis aga puudutab armuelu, siis 2013. aasta on selle suhtes üsna keskmiste killast. Ette võib tulla närvilisust ja muretsemist. Kuid kannatlikkusega on võimalik suhteid parandada ning vajadusel ideaalne partner leida. Need aga, kes on abielus, võivad õige suhtumise korral nautida väga hästi töötavat suhet. Sellele aitab kaasa, kui sina ja su partner lükkate erimeelsused kõrvale ning keskendute sellele, mis teid seob.

Rahalises plaanis pead korrektuure tegema. Vaata üle, millele kulutad ning kas need kulutused on ikka hädavajalikud. Otsid rahalist stabiilsust ja saavutadki selle, kui loobud ekstravagantsetest kulutustest.

Tervis peaks 2013. aastal üsna hea olema, sest suhtud ellu stressivabalt ja huumoriga. Aasta keskel võivad mõningad väiksed probleemid ette tulla, kuid vabaned neist kiiresti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles