Kuidas pärast lapse sündi end taas seksikana tunda?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Pärast lapse sündi võib naine tunda, et on kaotanud oma endise kauni välimuse ja seksikuse. Kuidas seda aga taastada?

Emadus võib kergesti seksikuse söövida – naine tunneb, et on ebaaktraktiivne ja rahuldamata. Väikeste laste kõrvalt võib olla keeruline leida aega trenni ja iluprotseduuride jaoks, ometi igatsevad naised aga seda tunnet, et nad on ihaldusväärsed ja kuumad, kirjutab GalTime.

Siin on viis nõuannet, kuidas oma endist seksikust taastada.

1. Ole õnnelik. Õnnelikud emad kasvatavad õnnelikke lapsi. Kui emadus tundub olevat kurnav või muudab su meeleolu negatiivseks, vaata enda ümber ringi ja keskendu positiivsele. Ole oma lastele positiivseks eeskujuks – näita neile, kuidas probleemidest rõõmsameelselt üle olla ja elada optimistlikult.

2. Kohtle oma keha kui püha templit ja armasta oma välimust. Ürita teha trennist üks oma prioriteetidest, et tahaksid osta liibuvamaid riideid ja väljendada oma ainulaadset ilu ning iseloomu.

3. Võta aega enda jaoks. Kõige õnnelikumad emad saavad veeta aega iseendaga, pere juurest eemal, et lõõgastuda ning naasta energilisemana. See peaks hõlmama igapäevast üksiolekut, et mediteerida, palvetada või lihtsalt vaikuses lugeda.

4. Leia side oma partneriga. Leia lapsehoidja või mõni sugulane, kes lapsi valvaks ning mine partneriga välja, et täielikult teineteisele keskenduda – ilma segajate, haisvate mähkmete ja karjuvate lasteta. Kõik paarid vajavad aega üksiolekuks, et taasluua omavaheline side.

5. Mine sõbrannadega välja. Tihedad toetusvõrgustikud on naise seksikuse nurgakiviks! Me kõik vajame sõbrannasid, kes meie seljatagust kaitseks, kes oleks vajalikul hetkel kohal, kes valvaks lapsi, kui me ise seda teha ei saa ja kes meid kuulaks. Lõunatamine, poodlemine või õhtu ööklubis on ideaalsed võimalused, kuidas sõbrannadega sidemeid tugevdada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles