Rahad läbi? Liam Payne'i jõululaual oli odav india toit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liam Payne
Liam Payne Foto: ANDREW BURTON/REUTERS

Jõuludeks vanematele külla sõitnud One Directioni staar Liam Payne eelistas pidulikule jõulutoidule hoopis midagi eksootilisemat. Nimelt viis noormees oma pere Penn Tandoori restorani, vahendab The Mirror.

Söögikoha juhataja Jay Uddini sõnul saabus Payne koos vanemate Geoffi ja Kareniga ning õdede Nicole ja Ruthiga kella kahe ajal päeval. «Noormees reserveeris laua kaks nädalat ette. Samuti käisid nad meie juures mullu jõulude ajal, ilmselt on sellest nüüd traditsioon saamas,» ütles Uddin.

Mehe sõnul oli restoranis palju One Directioni fänne ja Liam ei jäänud märkamatuks. Pildistamise ja autogrammide jagamise üle olevat staaril olnud vaid hea meel. «Mul on tunne, et söögi eest tasus restoranile arve Liami isa. Vahet ei ole kui kuulus või rikas sa oled, meile kõigile meeldib kui ema või isa arve tasub. Usun, et Liam nautis lihtsalt toitu ja oma aega perekonna seltsis.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles