Abieluettepanekud, mis läksid nihu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mitte iga naine ei saa unistuste abieluettepanekut, mõnikord ei lähe asjad päris nii nagu plaanitud.

Yahoo! Shine vahendab seitsme naise lugusid sellest, kuidas mehed nende kätt palusid.

Närviline Dubais

Roberta: «Abikaasa lennutas mind Dubaisse, et ma seal temaga kohtuksin. Tal oli plaanis seal mu kätt paluda. Terve reisi ajal oli miljon romantilist võimalust, kuidas ta seda teha oleks saanud, kuid tema esitas küsimuse vaid kolm tundi enne seda, kui ma lennukile pidin minema. Põhjus? Ta oli liiga närvis! Hotellituba polnud päris see koht, kus ma olin abieluettepanekut ette kujutanud.»

Sõrmetoit

Kaitlynn: «Mu abikaasa plaanis mulle ettepaneku teha rannamajas, olime seal koos minu perega. Ta valmistas sel õhtul kõigile süüa ja kogemata lõikas noaga ära pisikese tüki oma nimetissõrmest. See rikkus kogu õhtu! Lõpuks palus ta mu kätt mõni päev hiljem, kui olime rannamajast lahkunud. Mu pere teeb endiselt selle seiga üle nalja.»

Uppunud armastus

Leah Anne: «Mu mees tahtis abieluettepaneku teha ühel vanal laeval, mille olime äsja ostnud ning läksime sellega esmakordselt sõitma. Oli oktoobri lõpp ja ilm oli väga külm ning tuuline. Paadimootor suri umbes 15 minutit pärast sõidu algust ja lõpus tuli meil abivägesid kutsuda, et tagasi kaldale saada. Kaks tundi hiljem oli turvaliselt sadamas. Mees otsustas sel päeval mitte mu kätt paluda.»

Seljasügaja

Barbara: «Ma ei saanud esialgu aru, et mees mu kätt palub ja umbes poole tema kõne ajal palusin, et ta mu selga sügaks. Kui ta lõpuks ühele põlvele laskus, siis pidin häbi pärast maa alla vajuma, et olin tal eelnevalt palunud end sügada.»

Pitsapidu

Mary: «Mu mees tahtis ettepaneku teha mu lemmikrestoranis, kuid sel päeval oli ootamatu lumetorm, mille tõttu ei saanud me kodust kaugele sõita. Lõpuks kihlusime omas kodus tellitud pitsa kõrval.»

Sõnatu DJ

Annie: «Mu kihlatu on kogenud avalik esineja, DJ ja raadiohääl. Aga kui ta läks lavale, et mu kätt paluda, jäid tal sõnad järsku kurku kinni ja ta polnud võimeline oma ettevalmistatud kõnet lõpetama. See oli hindamatu ja niivõrd uutmoodi vaatepilt! Publikule see meeldis ja õnneks ma teadsin, mida ta öelda tahtis.»

Rollide vahetus

Autumn: «Minu abikaasa küsis kogemata, kas ma tahan tema meheks saada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles