Ilu-lounge: Nele soovis muutumismängu abil vanem välja näha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nele
Nele Foto: Jelena Rudi

Esimese muutumismängu kangelanna Nele on 22-aastane ja pärit Tartust. Ta osutus valituks, kuna tema muutumise soov oli tavapärasest natuke erilisem. Nele soovis teada, kuidas meigi ja soenguga endale aastaid juurde lisada.

Kuna elukaaslane on temast vanem ja Nele näeb samas enda vanuse kohta noorem välja, siis peab ta tihti taluma kõõritavaid pilke ja kummalisi kommentaare.

Selliseid soove ei kuule juuksurid ja meikarid just tihti, sest enamasti soovitakse 10 aastat nooremad välja näha. Pildiseeriast saab igaüks näha ja otsustada, milline look annab Nelele vanust juurde.

Siin ka mõned tegurid meigi ja soengu tegemisel, mis annavad pigem vanusele lisa kui seda vähendavad.

1. Tavalisest paksem jumestuskreemi kiht annab kandjale soliidsust juurde, kuid ettevaatlik peaks olema silmaalustega - kui sinna liiga paksult meiki kanda, tulevad ka kõige väiksemad miimikakortsud esile. Kui soovid soliidsem välja näha, siis tee korralik meigipõhi ja modelleeri nägu külgedelt kitsamaks päikesepuudriga. Näo keskele lisa vaid veidike roosat, et värskust anda. Ümarad õunapõsekesed jätavad pigem tütarlapseliku mulje.

2. Tugev silma- ja huulemeik koos. Tulemuseks on «vambilik» välimus, mis jätab enesekindla ja tugeva naise mulje, kuid kindlasti lisab ka vanust. Leebem variant on tugev silmameik ja hele huul.

3. Tumedad toonid muudavad samuti üldmulje vanemaks ja soliidsemaks. See kehtib nii jumestuse kui ka juuksevärvi puhul. Kes tahab vanust lisada, siis selleks sobivad kindlasti tumedad suitsusilmad ja klassikaliselt punased huuled. Sirged ja lahtised juuksed jätavad nooruslikuma mulje kui lokitatud või ülespandud soeng.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles