Tallinn Dolls on loonud spetsiaalselt Coca-Colale ainulaadse rõivakollektsiooni

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jõulupidustuste garderoobi valides on Eesti trenditeadlikel naistel nüüd juures uus ahvatlus – Tallinn Dolls on loonud spetsiaalselt Coca-Colale ainulaadse rõivakollektsiooni.

126-aastase ajalooga ikoonbrändina on Coca-Colal olnud võimalus teha koostööd moemaailma säravaimate nimedega, kes on loonud brändist inspireeritud rõivakollektsioone ning kujundanud pudeleid Coca-Colale või Coca-Cola lightile. Sellesse nimekirja kuulub nüüd ka Eesti popkunstiline bränd Tallinn Dolls.

«Säravate hetkede koos veetmine, rõõmu jagamine ning ajaga kaasas käimine on alati olnud osa Coca-Cola brändi olemusest. Pannes selle kokku trendika moebrändiga Tallinn Dolls on tulemuseks ootuspäraselt särtsakas kollektsioon, mis kindlasti selle kandjat märkamatuks ei jäta,» ütles Evelin Ojamets, Coca-Cola Baltikumi kommunikatsioonijuht.

Esimest korda saab glamuurset punases-hõbedases-valges-mustas värvigammas kollektsiooni osta ka Tallinn Dollsi veebilehe, facebooki ja stuudiopoe kaudu.

Coca-Cola ja Tallinn Dollsi koostöös valminud lühifilmi saab nautida Facebooki lehel 

Kõik on oodatud 8. detsembril Butterfly lounge’i, kus avatakse Itaalia fotograafi Francesco Antonio de Caprariis fotonäitus, mis jutustab kollektsiooni loo läbi piltide.

SCANDOLLS! by Tallinn Dolls from Tallinn Dolls on Vimeo.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles