Osta.ee-s müüakse elupikendavat maailmalõpu paketti

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maailmalõpp.
Maailmalõpp. Foto: SCANPIX

Ostukeskkonnas osta.ee on müügil maailmalõpu toidupakike, milles on müüja sõnul kõik vajalik, et pärast sündmust veel vähemalt ööpäeva jagu endal hing sees hoida.

Paki sisu kirjeldab müüja järgmiselt:

Omast kogemusest võin öelda, et kui nälg võtab nägemise, läheb sisse ka maksakaste. Samuti mõnel raskemal hommikul, kui pea lõhub nagu li*simaja klaver, on hea ränduri hommikusööki krõbistada, mis on söögivalmis juba vaid peale vee lisamist. Lisaks on pakis lõuatäis mett ja moosi ning halvaa, et raskel ajal suu korrakski magusaks teha. Kui pakane peaks põue pugema, siis võib näiteks näkileibadele tule otsa panna. Põlevad ilusa leegiga, on suure kütteväärtusega ja täidavad ruumi meeldiva leivalõhnaga.

Muidugi ei tasu unustada ka sprotte - tõeline nostalgia, killuke lapsepõlvest, vanaisa oskas selliseid teha.

Kõik see on pakendatud hermeetiliselt plastikkotti, mis on äärmiselt vastupidav ning tõenäoliselt elaks üle ka tuumaplahvatuse või sibulate ülestõusu.

Vaata lähemalt siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles