Katrin Siska katsetab mänedžeritööd nüüd Artjom Savitskiga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrin Siska, kes veel suvel pidi saama Miss Jillioni ehk Jana Kase mänedžeriks, kuid siis suure tüliga koostöö lõpetas, manageerib nüüd Artjom Savitskit.
Katrin Siska, kes veel suvel pidi saama Miss Jillioni ehk Jana Kase mänedžeriks, kuid siis suure tüliga koostöö lõpetas, manageerib nüüd Artjom Savitskit. Foto: Mirjam Veisner

«Päris kindlasti ei ole kõik artistid ühtemoodi keerulised tegelased - ma olen teinud koostööd ka uskumatult toredate artistidega,» ütleb endine ninjatüdruk Katrin Siska, kes mõni aeg tagasi oli tegev Jana Kase mänedžerina. Janaga läksid neil aga teed suure tüli saatel lahku.

«Lisaks Vanilla Ninja bändiasjade ajamisele olen olnud mentoriks noortele eesti ja vene lauljatele ning muusikutele,» ütleb ninjatüdruk Õhtulehele

Nüüdseks on ta oma tiiva alla võtnud möödunud aastal saates «Eesti otsib superstaari» napilt Liis Lemsalule alla jäänud Artjom Savitski.

«Artjom on artistina andekas, omapärane, läbilöögivõimeline, aga kindlasti peab ta pingutama ja tõsist tööd tegema nii enda kui ka oma meeskonnaga, et veel paremaks saada,» kirjeldab Siska Artjomi ja põhjendab noormehe oma tiiva alla võtmist sellega, et Artjomi muusika ja kaasahaaravad esinemised olid talle meeltmööda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles