Ainult naistele: kuidas olla seksikas alfaemane?

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trennis rügamine aitab söögiisu ohjeldada.
Trennis rügamine aitab söögiisu ohjeldada. Foto: Marina Puškar
Kas sa tahad olla kuum, seksikas naine, kes paneb kõik enda järele vaatama? Järgi neid Eeva.ee poolt ritta pandud lihtsaid nõuandeid ja sa muutud vastupandamatult atraktiivseks.

Selleks on vaja eneseteadlikkust ja julgust!

Esimene samm
Õpi, kuidas riietuda meeste jaoks.
Kui sa vaatad ennast peeglist ja ütled «Ma näen hea välja», siis VAHETA riideid seni, kuni saad öelda «Ma näen kuum välja». Lõpeta riietumine teiste naiste jaoks! Miks kanda sviitrit ja teksaseid, kui sa saad kanda kleiti kõrgete kontsadega?

Sa ei taha näida odavana, aga sa TAHAD vihjata oma naiselikkusele ja seksuaalsusele. See on väga peenike joon, mida mööda käia, aga sa saad sellega hakkama.

Lihtsalt pea meeles, et sa pead olema seksikas oma silmis või muidu ei jõua see sõnum teistele kohale.

Teine samm
Leia oma suurimad vasturääkivused ja tööta nende kallal.
Mõtle Marilyn Monroele. Seksikas väike tüdruk.
Ma olen häbelik ja enesekindel. See on minu vasturääkivus. Sinu vasturääkivus võib olla mis tahes.

Alusta oma isiksuse vaatamisest ja sa leiad kergesti kaks pealtnäha vastakat joont. Paljudel kordadel me püüame oma veidrusi varjata. Aktsepteeri omi ja uhkelda nendega, sest see annab sulle vabaduse. Kõndiv vasturääkivus on intensiivselt seksuaalselt erutav.

Kolmas samm
Esmalt hoolitse enda eest.
Jah, ma tean ... inimesed ütlevad sulle seda kogu aeg. Aga see on absoluutselt tõsi. Keeldu enda maha surumisest. Keeldu endaga rääkimast kritiseerival toonil. Keeldu oma meelerahu segamast negatiivse mõtlemise ja negatiivsete situatsioonidega.

Hoolitse oma keha eest. Jah, tee trenni ja söö õigesti. Sa tunned end paremini, sest sinu tervislik seisund on üks asi, mille üle on sul suur kontroll.

Hoolitse oma vaimu eest. Lõpeta mõttetute tegevustega tegelemine. Su aju on nagu lihas. Seda on vaja kasutada. Loe midagi. Koge midagi. Õpi midagi!

Kanna hoolt oma suhete eest... nii teiste kui endaga. Seo ennast ÜKSNES nende inimestega, kes rikastavad su elu mingil moel. Kui nad seda ei tee, siis lülita nad oma elust välja.

Ja sinu suhe SINU endaga on kõige tähtsam. Kohtle end armastavalt. Anna endale aega puhkamiseks, värskendamiseks ja uuenemiseks. Luba endal unistada. See aitab sul kasvatada enesearmastust ja see juba üksi on nii seksikas.

Neljas samm
Treeni oma huumorimeelt.
Naera vähemalt viis korda päevas. Naera asjade üle, mis «peaks» olema tõsised (isegi enda üle). Kui sa naerad, siis sa tõmbad inimesi ligi. Huumorimeele olemasolu on seksikas.

Viies samm
Saa oma seksuaalsusega sina peale.
Jah, naudi oma keha. Naudi seksi. Võta aega oma keha masseerimiseks ja avastamiseks, kuidas sulle meeldib, et sind puudutataks. Naine, kes naudib end seksuaalselt, on nagu MAGNET.

Kuues samm
Flirdi kõigiga.
Meeste, naiste, ettekandjate, mehaanikute, tänavat ületavate vanaprouadega. (Haa!) Lühidalt öeldes: ole flirtiv. Tee sellest osake oma isiksusest.

Seitsmes samm
Otsusta end armastada.
Tee valik. Nüüd ja kohe. Kui sa esmalt armastad iseend, loksub kõik muu paika. Sa muutud uskumatult seksikaks tänu sellele ühele lihtsale nõuandele.

Mida arvad sina, mis teeb naise tõeliselt seksikaks? 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles