Üllatusmunad Privélt ja Nõmme Kaljult!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dave Storm
Dave Storm Foto: Club Privé

Kes ütles, et hea pidu ja sport ei käi käsikäes?! Klubi Privé annab taas kord reedesel peol varaseimatele klubikülastajatele tasuta pääsme laupäevasele jalgpallimängule.

Seekordne mäng tõotab tulla eriti põnev, sest kohtutakse suurrivaali Tallinna FC Levadiaga ning mängu kannab üle TV4, platsil ääres ergutab lisaks Roosale Pantrile võistkonda ka Kalju Pühadetibu! Meelelahutus on garanteeritud kogu perele.

Klubi Privé uksed avatakse reedel, 10.aprillil kell 23:00. Rahva kütab kuumaks Dave Storm ning ürituse peaesineja on Eesti klubikülastajate poolt armastatud Sandy Rivera. Tasuta pääsme JK Nõmme Kalju - FC Levadia mängule saavad esimesed kiiremad kakssada klubikülastajat.



Nõmme Kalju jalgpallivõistkond on suurima fännibaasiga võistkond Meistriliigas. Kalju on nähtav nii jalgapalliplatsil kui ka linnas. Nõmme Kalju värvika võistkonna tegemiste kohta saavad kõik huvilised rohkem informatsiooni aadressilt www.jkkalju.ee, kus üleval nii mängijate profiilid, värskeimad uudised kui ka igapäevased treeningpäevikud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles