Moelooja Liina Stein põrutas Venemaale suhteid looma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liina Stein esitles 8. novembril Baltika Moelaval enda 2012/2013 sügistalvist kollektsiooni
Liina Stein esitles 8. novembril Baltika Moelaval enda 2012/2013 sügistalvist kollektsiooni Foto: Jelena Rudi

Noortest Eesti moeloojatest üks tuntumaid ning kindlasti ka silmapaistvamaid disainereid Liina Stein on naine, kes teab oma väärtust. Tänu julgele pealehakkamisele ongi Liina jõudnud täpselt sinna, kus ta hetkel on – rahvusvahelise tunnustuseni.

Buduaar rääkis täna oma 27. sünnipäeva tähistava kaunitariga ja uuris, mis on kõige erilisem kingitus, mis talle kingitud on

Buduaar helistas Liinale täna hommikul just sel hetkel, mil Liina oli Vene piiri peal. Mida teeb Liina Venemaal?

«Sel aastal läks jah nii, et tähistangi oma sünnipäeva hoopis Vene maal. Tulin siia eesmärgiga uusi suhteid luua,» muigab Liina.

Parimaks kingituseks peab Liina aga head seltskonda. «Materiaalsed kingitused pole minu jaoks niivõrd tähtsad. Oluline on oma lähedastega koos olla ja head paremat süüa, juua.»

Kui oluliseks peab Liina sünnipäeva tähistamist üleüldse? «Ei tea, ega see väga oluline minu jaoks ei ole. Mulle meeldib tähistada täpselt siis kui tuju tuleb - selleks ei pea isegi erilist põhjust olema.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles