Gregoriani suurim turnee «The Epic Chants Tour 2013» jõuab märtsis Eestisse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gregoriani suurim turnee «The Epic Chants Tour 2013» jõuab märtsis Eestisse
Gregoriani suurim turnee «The Epic Chants Tour 2013» jõuab märtsis Eestisse Foto: promo

11. märtsil 2013 astub Nokia Kontserdimaja laval üles maailmas ainulaadne Gregorian, kes ühendab oma muusikas kirikliku gregoriaani laulustiili tuntud tänapäevaste hittidega.

FBI ConcertClub’i liikmed saavad pileteid osta alates reedest, 16. novemrbrist. FBI ConcertClub’i liikmeks saab tasuta registreeruda internetis aadressil www.fbi.ee.

Gregorian alustas oma tegevust 1999. aastal ning on ainult kümne aastaga muutunud populaarseimaks oma žanri esindajaks maailmas. Oma eduka karjääri jooksul on bänd välja andnud 12 täispikka heliplaati, lindistanud üle 200 laulu ja müünud üle 6 miljoni albumi. Oma tegevusaastate jooksul on ansambel teinud tihedalt koostööd paljude tuntud artistidega seal hulgas diiva Sarah Brightman’iga ning esitatud on kümnete kuulsate artistide loomingut. Oma plaatide lauluosasid lindistavad nad ainult kirikutes, et säilitada muusikale omane salapära ja müstilisus.

2012. aasta septembris andis Gregorian välja uue albumi «Epic Chant», kus ettekandele tulevad töötlused filmimuusika suurtest hittidest nagu «Batman Forever», «Against All Odds», «Titanic». Kooriga koos astub lavale ka võrratu Amelia Brightman.

Tallinna kontserdil 11. märtsil Nokia Kontserdimajas tuleb esitamisele Gregorian’i looming läbi aastate, samuti uued lood värskelt plaadilt. Gregoriani kontsertidel lööb alati kaasa ka erinevatest Euroopa muusikutest koosnev saatebänd, mis omakorda annab kogu esitlusele juurde täiesti omapärase värvingu.

Piletid Gregorian’i Tallinna kontserdile tulevad vabamüüki esmaspäeval, 19. novembril kell 10.00 Ticketpro internetipoes aadressil www.ticketpro.ee ja kõigis Ticketpro müügipunktides, Statoili teenindusjaamades ning Selverites üle Eesti.

FBI ConcertClub’i liikmed saavad pileteid osta alates reedest, 16. novemrbrist. FBI ConcertClub’i liikmeks saab tasuta registreeruda internetis aadressil www.fbi.ee.

Gregorian’i Tallinna kontserdi produtsendid on BDG Music ja Nokia Kontserdimaja. Gregorian’i Tallinna kontserdi esitleja on Raadio 3. BDG Musicut sõidutab Peugeot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles