«Õhtusöök viiele» retseptid: Kristi näitas, kuidas muuta purgitoit isuäratavaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristi Viitkar
Kristi Viitkar Foto: TV3

Teisipäevase «Õhtusöök viiele» võõrustajaks oli väike-ettevõtja Kristi Viitkar, kes pakkus osalistele enda poe saadusi ja suurem osa toorainest tuli purkidest.

Kristi on viimased paar aastat tegelenud oma ettevõtte ülesehitamisega, tal on kaks poodi, üks pealinnas ja teine Tartus. Poest leiab kõike alates makaronidest ja jahust kuni  pähklitest kaussideni välja. Kristil on kolm last, kaks neist on juba suured, kuid peres on kasvamas ka pesamuna. Kristi teeb palju ja jõuab palju, nii on tal alati aega nii pere jaoks, poodide vahet sõelumiseks kui ka isiklikuks eluks. Kristile meeldib kui asjad on «korras nagu Norras».

Esimene eelroog: Maisi galettid taimsete pasteetidega

Vaja läheb:

maisivahvlid

erinevad pasteedid

maitserohelist

Valmistamine:

Serveeri kõik lahtiselt laual, las igaüks maiustab millega isu on.

Teine eelroog: Bruschettad ubadega

Vaja läheb:

Ciabatta viilud

rohelised oad

küüslauk

oliiviõli

Valmistamine:

Keeda ja prae rohelised oad küüslauguga. Serveeri ciabatta ja oliivõliga.

Pearoog: Trüflipasta ahjukanaga

Vaja läheb:

kana

pasta

shampinjonid

trüflid

maitseained

oliivõli

Valmistamine:

Keeda pasta. Prae pannil šampinjonid, lisa juurde trüflid ja maitseained. Pane kana ahju. Serveeri koos või eraldi.

Magustoit: Šokolaadi-chillipuding mangopüreega

Vaja läheb:

pudingupulber

piim

jahvatatud tšilli

mangopüree

Valmistamine:

Keeda puding valmis, lisa jahvatatud tšillit, pane vormidesse ja lase külmas seista. Serveeri koos mangopüreega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles