Kas blondid naised on tõesti suuremad petjad?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kohtinguportaal Cheaterville tegi oma kasutajate seas küsitluse ja väidab, et blondid naised kalduvad suurema tõenäosusega petma.

Cheaterville on veebileht, kus inimesed saavad avalikult teada anda, kes on neid petnud. Häbiteoga hakkama saanutest koostatakse koos nime ja pildiga ankeedid, et neile kätte maksta. Portaali küsitluse tulemuste järgi võiks arvata, et juuksevärv võib liiderlikkusele viidata, kirjutab Your Tango.

Naiste puhul selgus, et blondid kalduvad suurema tõenäosusega petma kui brünetid. Meeste puhul olid tulemused vastupidised. Kuigi blonde naisi on üldjuhul vähem, siis selgus, et petjate seas oli neid 43 protsenti, brünette seevastu 23 protsenti ja mustade juustega naisi 11 protsenti.

Koomilisest uuringust suuri järeldusi ei maksa siiski teha. Nagu ikka, ei tea naiste puhul kunagi, kas nende juuksevärv on loomulik või mitte. Ometi on nimetatud uuring leidnud väga suurt vastukaja. Blondi juuksevärvi on ikka peetud väga seksikaks ja südamevalu hirmus loodavad inimesed leida märke, mille abil sellest hoiduda. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles