Sinise uut albumit saadab uskumatu edu Saksa edetabelites

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sinine
Sinine Foto: promo

Eesti elektroonika artisti Sinine uut albumit «Dreams Come True» saadab Saksamaa edetabelites uskumatu edu.

Sinise uus plaat sisenes eilsest maineka Deutsche Alternative Charts top 10sse esimesele kohale, jättes enda taha bändid nagu Muse ja 69 Eyes.

Sinine aka Mauno Meesit kommenteerib: «Sain eile õhtul Saksa plaadifirma bossilt Adrian Hates-ilt kirja kus ta ei suutnud ära imestada et album kohe alguses nii võimsa edu saavutab. Kindlasti on see hea märk ja tugevaks aluseks meie järgmisesse aastasse planeeritud Saksamaa tuurile.»

Deutsche Alternative Charts on tähtsaim alternatiivmuusika edetabel Saksamaal, mis hõlmab stiililiselt nii elektroonilist, rokk, kui ka popmuusikat. Juba 1997. aastal loodud edetabeli koostavad igal nädalal 350 Saksa prominentset DJ-d ja trendiennustajat.

Eelmisel reedel Saksa plaadifirma Accession Record alt ilmunud plaat on müügil ka Eesti suurimates plaadipoodides.

8. novembril tähistab Sinine Tallinnas Von Krahli baaris uue albumi ilmumist esitluskontserti ja peoga, kus astuvad lavale ka Sandra Nurmsalu ja Anneliis Kits.

Vaata edetabelit siit.

Lisainfo Facebookist ja Sinise kodulehelt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles