Meesstripparid: meile meeldib see, mida teeme!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui käisite suvel kinos vaatamas kuumadest meesnäitlejatest tulvil filmi «Magic Mike», siis olete päris hästi kursis meesstripparite hingeeluga. Mida aga tegelikult kujutab endast suhe strippariga ja kuidas tavalised naised oma meestes seksikat tunnet saaks tekitada?

Meesstripparitena raha teenivad Taylor Cole ja Justin Whitfield kirjutasid koos raamatu pealkirjaga «Take It Off! The Naked Truth About Male Strippers» («Võta paljaks! Alasti tõde meesstripparitest»), kus nad jagavad oma kogemusi seoses stripparitööga. Mehed andsid portaalile Glamour intervjuu, et rääkida oma tööst ja jagada kogemusi.

Ära alahinda meesstrippareid

Justin on lisaks stripparitööle spordibaari omanik ja Taylorile kuulub ehitusfirma. «Lihtsalt seetõttu, et keegi töötab stripparina, ei tähenda, et ta oleks rumal või luuser. Igal elualal on võitjad ja kaotajad,» sõnas Justin.

Miks on naissoost publikut raskem rahuldada?

Miks on tihtipeale nii, et meesstripparitel on loodud koreograafia tervele meestegrupile, kuid naisstripparid tantsivad posti ümber üksinda? «Tavaliselt, kui mehed lähevad stripiklubisse, siis tahavad nad vaid paljast naiseihu näha. Naiste jaoks on see teistmoodi. Naine tahab näha meest, kel on vormiriietus – politsei, tuletõrjuja vms –, naisi on vaja rohkem stimuleerida, sest naiste jaoks on asi mõtlemises kinni. Mehed mõtlevad aga pigem selle kehaosaga, mis nende püksis on,» selgitasid mehed.

Kuidas reageerivad naised meesstripparite tööle?

«Enamik naisi saab meiega tuttavaks just selle töö kaudu, seega pole see mingi saladus. Tavaliselt pole see naiste jaoks esialgu probleemiks. Alguses proovitakse, et kuidas see neile istub, et mees sellist tööd teeb,» lausus Taylor. «Kuid reeglina paari kuu möödudes hakkavad naised vihjama sellele, et ma võiks uue töö leida. Siis on tavaliselt suhtega lõpp, sest mulle meeldib see, mida ma teen.»

Ära eelda, et kõik meesstripparid on meeshoorad

Justin on abielus ja tal on kaks last. Kui küsida, kuidas tema naine mehe töösse suhtub, siis ütleb mees, et naine kohtas teda just stripparitöö kaudu. «Kui sa tahad minuga koos olla, pead sa laskma mul endaks jääda,» lausus Justin ja see on hea nõuanne iga tervisliku suhte puhul. Justin tunnistab, et tal on olnud hetki, mil tekib kiusatus võõraste naistega magada, kuid ometi pole ta seda teinud, sest ei taha oma naist petta.

Mis teile stripparitöö juures meeldib?

Taylor ütles, et talle meeldib esineda. «Mulle meeldib, kui valgus minule langeb ja kuidas publik hulluks läheb,» kirjeldas mees. «Enamik mehi ei koge kunagi seda, et naised neile niimoodi karjuvad ja see on joovastav,» lisas Justin.

Kas tavaline naine peaks aga oma mehes ka kuidagi sellist joovastustunnet tekitama?

«Meie kultuuris kiputakse keskenduma sellele, et naised end seksikana tunneks, kuid meie töö juures saavad ka mehed end seksikalt tunda,» rääkisid mehed. Mehed naudivad seda rokkstaari tunnet, mida nende töö neis tekitab, aga kas tavaline naine peaks kuidagi ka oma mehes sellist tunnet tekitama? Mehed vastasid mõlemad sellele jaatavalt, lisades, et kui mees ei tunne end seksikalt, siis ta ei taha ka seksida.

Kuidas seda siis teha?

Mõned tarkuseterad meestelt: «Ole naljakas. Ole rahulik. Lase mehel olla see, kes ta on. Ära ole häbelik. Kui naine tahab magamistoas midagi uut proovida, siis tehku seda julgelt, sest see erutab ka meest.»

Kuidas püüab naine laval esineva mehe pilgu?

Meeste sõnul on nad tavaliselt keskendunud sellele, et oma koreograafia ära teha, kuid mõnikord eksleb ka nende pilk publiku sekka. «Naise aura tõmbab tähelepanu. Või see, mida ta seljas kannab. Miski, mis teda ülejäänud publikust eristab. Mõnikord jääb pilk mõnele naisele pidama ja siis on raske meeles pidada oma samme. Ilus naeratus tõmbab alati tähelepanu. Naised, ärge käituge snoobilikult – ära tee nägu, et sa oled stripiklubi jaoks liiga hea. Võta asja vabalt, lõbutse, siis tekib ka meil parem tuju esinemiseks. Sellepärast me teemegi seda, mida teeme,» arutlesid mehed.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles