Piltuudis: Norra naissuusatajad heitsid riided seljast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristin Størmer Steira ja Vibeke Skofterud (paremal) Val Senales poseerimas.
Kristin Størmer Steira ja Vibeke Skofterud (paremal) Val Senales poseerimas. Foto: twitter.com/VibekeSkofterud

Norra spordimaastikku šokeeris täna endise rattaprofi Steffen Kjærgaardi ülestunnistus, et ta tarvitas oma karjääri jooksul dopingut.

Kjærgaardi ülestunnistust kommenteerisid mitmed Norra tippsportlased ja kui murdmaasuusataja Petter Northug tõdes, et see ei tulnud talle üllatusena, otsustasid tema koondisekaaslased Kristin Størmer Steira ja Vibeke Skofterud oma reaktsiooni üldsusele sõnadeta edastada, vahendab Dagbladet.

Nimelt postitasid Val Senalesis laagris olevad suusakaunitarid Twitterisse pildi, kus nad kahekesi palja ülakehaga poseerivad, pildiallkirjaks on pandud «100 protsenti puhtad».

«Mõtlesime lihtsalt, et teeme liustikul väikese fotosessiooni, kui teised olid treeningu lõpetanud ja lahkunud. Alguses olime spordirinnahoidjate väel, aga siis tuli Vibekesel mõte, et teeme mõned ka palja ülakehaga,» rääkis Steira. «Twitterisse otsustasime selle pildi puhtalt nalja pärast panna, aga kui tuli Kjærgaardi uudis, mõtlesime, et see pilt näitab sõnadeta meie seisukohta.»

Marthe Kristoffersen avaldas, et sarnaseid fotosessioone on varemgi tehtud. «Minu arvates on tegemist hea huumoriga, oleme ka varem selliseid pilte teinud, aga neid pole me Twitterisse postitanud. Aga see, mille nad avaldasin, on kuramuse ilus pilt!» nentis ta.

Ka Therese Johaug pidas koondisekaaslaste fotot heaks naljaks ja sõnas, et olnuks hea meelega isegi selle pildi peal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles