Skandaal: Hollandi staarid lõbutsesid koos Rumeenia prostituutidega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robin van Persie juhtimisel alistas Holland võõrsil Rumeenia 4:1.
Robin van Persie juhtimisel alistas Holland võõrsil Rumeenia 4:1. Foto: SCANPIX

Jalgpalli MM-valikturniiril Eestiga samasse alagruppi kuuluvate Hollandi ja Rumeenia koondiste tähtmängijad on sattunud skandaali keskmesse – nimelt käisid pärast teisipäevast valikmängu Rumeenia ajakirjanduse sõnul ühes Bukaresti lõbustusasutuses prostituutidega pidutsemas.

Väidetavalt korraldasid peo rumeenlased Ciprian Marica ja Adrian Mutu ning hollandlane Klaas-Jan Huntelaar, kes mängib Maricaga koos Schalke klubis. Hollandi staaridest nautisid rumeenlaste külalislahkust veel ka Robin van Persie, Ibrahim Afellay ja Nigel de Jong.

Rumeenia väljaande Click! teatel saabus Hollandi 4:1 võiduga lõppenud mängu järel Bukarestis asuvasse Tiffany Piano Clubi esimesena Mutu, kellel on seljataga pikk ja värvikas pidutsejakarjäär – muuhulgas on mees kandnud ka kokaiini tarvitamise eest saadud võistluskeeldu. Hollandlased jõudsid klubisse kell 1 öösel ja pool tundi hiljem olevat saabunud ka paarkümmend prostituuti. Neist ühega õnnestus väljaandel hiljem ka vestelda ning neiu sõnul maksti talle kohalviibimise eest 150 eurot.

Jalgpallurid lahkusid klubist vastu hommikut kell 4. Nagu Click! kirjutab, olid nad küll «heas tujus, ent püsisid siiski jalgel». Kui aga Marica ja hollandlased lahkusid eesukse kaudu, siis Mutu libises fotograafide eest pakku klubi tagaukse kaudu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles