Naistele: kuidas kaaslast leida?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Itaallasest poissmees Domenico Nesci otsib endale pruuti tõsieluseriaalist.
Itaallasest poissmees Domenico Nesci otsib endale pruuti tõsieluseriaalist. Foto: MTV Eesti

Hiljuti tunnistas tippujuja Elina Partõka Elu24-le antud

online

-intervjuus, et tippu pürgival sportlasel on üsna raske luua püsisuhet või leida enda kõrvale elukaaslast. Pidevad treeningud, reisid ja võistlused röövivat suurema osa ajast.

Sama on kurtnud paljud teisedki, vaid tööle ja karjäärile pühendunud inimesed. Tutvuste sobitamiseks ja armsa kaaslase leidmiseks jäävat kiires elutempos üha vähem aega ja jaksu. Populaarsed on küll erinevad tutvumisportaalid, kuid see polevat siiski see.

Ka paljudes foorumites on pead murtud erinevate tutvumisvõimaluste üle ning teiste seast torkasid silma enim sellised lihtsad nõuanded:

Klassika - lemmikloom kaasa ja parki jalutama.

Anna koerale vabadus rahulikult ringi nuuskida ning teiste koertega tutvust sobitada. Sel viisil saad isegi võimaluse kohtuda uute inimestega.

Koeraomanik Anne: Tutvuse sobitamine koera kaudu on imelihtne, sest koeraomanike maailm on täiesti omaette maailm, kus jututeemat jagub lõputult.

Isegi sellised inimesed julgevad sind tänaval või pargis kõnetada, kellel endal looma polegi. Küsitakse kutsa vanust, tõugu, iseloomu ja palju muud.

Ja näiteks, kuna ka minu koer on väga sotsiaalne ja tervitab ise kõiki vastutulevaid neljajalgseid ja inimesi, siis lahedatest uutest tüüpidest, kellega koeraga jalutades tutvust luua, mul puudust tõepoolest pole.

Vanamoodne, aga tõhus - raamatukogu.

Tundub rate´ide, orkutite, msn-ide ajastul võib-olla mõttetuna, kuid tegelikult võivad olla mitu korda põnevamad kui baari-ja klubitutvused.

Martin: Käin raamatukogus võib-olla paar korda kuus. Seal on selline mõnus rahulik atmosfäär. Pinged kaovad ja leian sealt alati mõne toreda raamatusõbra, kes oskab soovitada mingit uut põnevat kirjandusteost või kellega on lihtsalt tore vestelda oma lemmikraamatutest.

Uskumatu, aga leidsin oma elukaaslasegi ühest väikesest raamatukogust. Ta oli tulnud otsima mingit teost, mille pealkirja ja autorit ta täpselt ei mäletanud. Jäime lobisema, kutsusin ta hiljem kohvikusse ja nii see läks...

Julgematele - ehitustarvete- ja sisustuspoed.

Kui käsil on kodu ümberkujundamine ja oled tihe külaline ehitustarvete-ja sisustuspoodides, siis miks mitte julgelt nõu küsida teistelt kaupluse külastajatelt.

Pille: Ehituspoodides tiirlevad tavaliselt tublid töömehed. Pole mõtet häbeneda, kui oma mõistus mutril ja kruvil vahet ei tee. Need, kes sellises poes käivad, on tavaliselt oma ala spetsialistid ning jagavad meelsasti nõu ka abitule naisterahvale.

Kui muud üle ei jää, siis otsi netist.

Parimad tutvumisportaalid on sisukad ja päris põnevad. Ole ise vaid hakkaja ning ära enda kiitmisega liiale mine.

Ülle: Ka tutvumisportaalide virvarrist võib leida selle õige pärli. Ise suhtusin nendesse vanasti suure eelarvamusega, sest tundus, et sellistes kohtades käiakse otsimas vaid üheööliblikad.

Aga võta näpust. Leidsin aasta tagasi ühest väga popist suhtlusportaalist täitsa toreda ja lihtsa mehe, kes otsis tõsist suhet nagu minagi. Täna oleme abielus ja ikka veel väga õnnelikud pealekauba.

Saada sinagi meile mingi tore argipäevane nipp, kuidas üksik ja tubli endale selle õige pärli võiks leida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles