Eksklusiivne eelkuulamine: Sinise «Dreams Come True»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader elektroonika-artist Sinine uuest muusikavideost.
Kaader elektroonika-artist Sinine uuest muusikavideost. Foto: Youtube

19. oktoobril ilmub Saksa plaadifirma Accession Records alt Eesti elektroonika-artisti Sinise teine album «Dreams Come True». Rada7 pakub võimalust 48 tunni jooksul eksklusiivselt kuulata reedel ilmuvat kauaoodatud plaati.

Sellel albumil on Sinise esinina, laulja-helilooja-produtsent Mauno Meesit ühendanud jõud lauljatar Liina Rätsepaga ning live-bändi koosseisus lisab löögijõudu trummar Jaagup Tormis.

Külalistena löövad plaadil kaasa Sandra Nurmsalu (keda paljud mäletavad Eestile Eurovisiooni lauluvõistluselt kuuenda koha toonud lauljatarina), Ann-Mari Thim (Rootsi neoklassikalise muusika lipulaevast Arcana) ning siidise häälega Anneliis Kits (ansamblist State of Zoe).

Kuula siit!

Rada7 on nüüd ka SoundCloudis

Rada 7 püüab olla tubli ning postitada igal nädalal vähemalt ühe hea värske või juba legendaarse loo. Seejuures keskendutakse otseloomulikult Eesti muusikale, kuid ei kedagi ei jäeta võimaluse ilmnedes ilma ka muust kraamist.

Esimesena Silvi «Shirubi» Pildi sahtlipõhjast näpatud seni avaldamata pala tema teise aliase Eysin nime alt, lugu pealkirjaga «Even The Earth».

Kuula ja jälgi siin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles