Vangiga seksinud medõele määrati vanglakaristus

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vangiga seksinud medõele määrati vanglakaristus
Vangiga seksinud medõele määrati vanglakaristus Foto: SCANPIX

Suurbritannia kohus määras vangla medõele süüdimõistetud vägistajaga seksimise eest vanglakaristuse.

47-aastane Karen Cosford seksis eluaegset vangistust kandva Brian McBride`iga Yorkshire`is asuvas Wakefieldi vanglas, edastab Huffington Post.

Kohus saatis naise kolmeks aastaks trellide taha.

Lisaks said vanglakaristuse veel kaks selle vangla töötajat, 50-aastane Carolyn Falloon ja 46-aastane Jacqueline Flynn, kes medõe ja vangi suhet varjata aitasid. Nad hoidsid saladust, kuna lootsid selle eest saada tasu.

Juhtumiga on seotud veel kolmas isik, Wakefieldi vangla terviseametnik, 57-aastane Kevin Wilson, kes samuti võimudele ei teatanud keelatud suhtest.

Cosford smugeldas vangile mobiiltelefoni, millele saatis sõnumeid. Ta nimetas meest seksikaks ning väitis, et armastab teda.

Ka oli naine kirjutanud kirja, milles seisis, et näeb McBride`i kui «säravas rüüs rüütlit» ning kirjeldas nendevahelist seksi.

Cosford sõnas kohtus, et McBride vägistas ta ning mõjutas, et ta sellest kellelegi ei räägiks. Ka olevat mees ähvardanud teda ja ta perekonda tappa.

Kohus langetas otsuse, et vanglaõe ja vangi suhe oli ebaseaduslik. Suhe sai avalikuks, kui McBride`i kong läbi otsiti ning vang ütles Cosfordi abikaasale Darrie Cosfordile, kes on selle vangla juhtivtöötaja, et tal on tema naisega suhe.

Kohtus paljastus, et McBride mõjutas vanglatöötajaid väitega, et ta on väga jõukas ning tal on suhteid kuritegeliku maailmaga.

McBride oli priviligeeritud vang, kellele oli antud üsna palju õigusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles