Abielusaate-Helen taas armastuse otsingul (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Abielus esimesest silmapilgust» pulmad: Siim ja Helen
«Abielus esimesest silmapilgust» pulmad: Siim ja Helen Foto: Marilin Leenurm

Teie ees on edukas ettevõtja Taivo ja kirglik üliõpilane Helen. Mõlemad on oma ellu otsinud armastust, kuid saatuse keerdkäikude tõttu pole nad tõeliselt sobivat elukaaslast veel leidnud. TV3 tuleb nüüd appi ja aitab Helenil ning Taivol leida eluarmastus. Kui arvad, et just sina oleksid Taivole või Helenile see õige, siis kirjuta neile taivo@tv3.ee või helen@tv3.ee.

Taivo Kuusik (42) on edukas ettevõtja ja ettevõtluskonsultant, ta kuulub viie firma juhatusse. Tema peamine ettevõte tegeleb tootmisettevõtetele ärikonsultatsioonide andmise, ettevõtetele Euroopa Liidu rahastuse leidmise, ettevõtete välisturgudele minemise jms.

Taivoga on alati lõbus ja saab nalja. Tema hobideks on fotograafia, tantsimine, ettevõtjate arendamine ja „naistele luuletamine“. Luulevormis oli ka tema saatesse tulemise kaaskiri. Taivo on pärit Raplamaalt, Vigala vallast. Elu ja äri on ta viinud rohkem Tartusse ja Tallinnasse, kuid ta jätkuvalt tegev ka Vigalas, kus asub üks tema kodudest. Taivo osaleb aktiivselt kodukoha arendamises ja kuulub Vigala vallavolikogu kooseisu. Äriliste eesmärkide kõrval pöörab viimasel ajal tähelepanu tervisele, alustas trenne ja eesmärk on -12kg.

TAIVO OTSIB: 22-32 aastast, sileda sääre ja seksika rinnaga naist, kes on edukas ja pigem kõrge enesehinnanguga. Naist, kes teab oma väärtust. Naine peab olema lõbus ja positiivse ellusuhtumisega. Suitsetamine ei sobi.

Helen Kõpp (24) on ilus, seksikas ja tark. Kõige rohkem iseloomustab teda see, et ta on aus, otsekohene ja siiras – enamjaolt ütleb välja mis talle meeldib ja mida ta tunneb. Sellest tulenevalt ei talu ta valetamist, küll aga hindab ausust ja sõbralikkust. Vaatamata noorusele on Helenil suhteid olnud omajagu, sealhulgas kolm tõsisemat ja pikemat, kuid sobivat kaaslast ei ole ta siiani leidnud. Ta ise arvab, et põhjuseks on see, et õiged mehed ei julge temaga suhtlema hakata, sest ta on ilus ja tark ning seetõttu peetakse teda ka uhkeks ja ülbeks. Õiget suhet on Helen seni tulutult otsinud nii tutvussaitidelt, pimekohtingutelt kui telesaatest. Helen õpib Tartu Ülikoolis geenitehnoloogiat aga unistab hoopis arstielukutsest.

HELEN OTSIB: Kuna Helen on loomult pigem tagasihoidlik, siis võiks seda olla ka mees. Igaõhtune pidutsemine ei ole nii oluline kui hingeline lähedus. Ta peaks olema vaimselt Heleniga võrdväärne ehk suutma temaga rääkida ja teda mõistma. Peaks suutma kaasa rääkida ka arutlevatel ja filosoofilistel teemadel.  Keskkool peab kindlasti olema läbitud, kasuks tuleks ülikooliharidus või selle omandamine.  Mees peab olema aus. Mehele võiks meeldida loomad, eriti hobused, sest Helenil on hobune, kellega ta Tartus pidevalt treenib. Teine suurem hobi on postitants. Helenil ei meeldi liigne alkoholitarbimine.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles