Kuula: Väga EDM-ilik! Elektroonilise popi ja roki grupp Flank avaldas singli peatselt ilmuvalt esikalbumilt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Flank
Ansambel Flank Foto: Janar Raidla

Elektroonilise popi ja roki grupp Flank avaldas oma peatselt ilmuvalt esikalbumilt kolmanda singli «Unfold the Skyline». Bändi laulja Tõnn Tobreluts peab uut singlit ülejäänud plaadimaterjalist selgelt eristuvaks, kuna loos on lisaks Flank´ile omasele meloodiamõtlemisele flirditud oluliselt rohkem karge tantsumuusika paremikuga.

Album on kättesaadav alates 12.05 nii digitaalsetes kanalites (Spotify, Deezer, iTunes, Bandcamp), kui ka CD-plaadina ning kannab ansambliga sama nime «Flank».

Ametlikud plaadiesitluskontserdid toimuvad 12.05 Tartus Genialistide Klubis,  14.05 Pärnus Kultuuriklubis Tempel ning 20.05 Tallinnas Von Krahl´is, kus koos Flank´iga on laval Daniel Levi, Sander Mölder, Würffel  & Avoid Dave.

Albumi tegemist alustati juba 2012. aastal, kui bändi esimene lugu pääses ka Eesti Laul 2013 finaali. Albumit oli võimalik ette tellida endale ka Hooandja keskkonnas, kus toetuse eest kingiti tänutäheks ekslusiivse puidust ümbrisega plaadid, 12. mail ilmuv plaat on aga traditsioonilise ümbrisega.

Kuula ja anna teada, kuidas meeldib!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles