Mart Normet lubab järgmise aasta Eesti Lauluks välismaa autoreid: miks mitte teha koostööd (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laul 2016, teine poolfinaal stuudios
Mart Normet
Eesti Laul 2016, teine poolfinaal stuudios Mart Normet Foto: Erlend Štaub

Eesti Laulu korraldustiim ei puhka ning juba praegu valmistutakse järgmise aasta lauluvõistluseks, mille sihid on muutumas aina suuremateks.

«Seekord ei olnudki üldse pausi vahel ja nii müstiline kui see ka pole, siis piletid lähevad järgmise aasta Eesti Laulule müüki varem kui Eurovisioon toimub. Me oleme ikka väga tsükliga eespool, aga see on kõik tänu sellele, et inimestele väga meeldis Eesti Laul, me saime sellest lisahoogu juurde ja teeme järgmisel aastal veel lahedamalt,» rääkis ETV meelelahutustoimetuse juht Mart Normet Menule.

«Me lubame teatud määral, ma ei suuda seda määra veel täpselt öelda, välisautorite osalust, sest meil toimus Eesti Laulu Akadeemia, millest võtsid osa Eesti, Rootsi, Inglismaa, Soome, Poola ja Vene laulukirjutajad. Ainuüksi sealt sündinud laulud, mõned, võiksid jõuda Eesti Laulule,» lisas ta.

Eesti Laul 2017 piletid paisatakse müüki juba 5. mail!

Loe refereeritud artikli täisteksti Menust!

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles