Elu24 video! Grete Klein: Laura korter on natukene üle võlli keeratud, minu oma on lihtsam

Meisi Volt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel sügisel kolivad TV3 komöödiasarja «Padjaklubi» tüdrukud YIT ehitatud moodsasse majja Kalamajas Vibu tänaval. Elu24 uuris lähemalt, millised korterid välja näevad ning uuris Grete Kleinilt uue hooaja ja korteri kohta lähemalt.

«Padjaklubi» Laura ehk näitleja ja laulja Grete Klein rääkis, et Laura jaoks on uues elamises väga tähtsad peeglid ning neid peab olema igal pool, alustades magamistoast ja lõpetades esikuga. «Teine oluline asi on roosad toonid,» rääkis näitlejanna, et uus korter on Lauralikult naiselik.

«Minu korteris on rohkem maalähedust, täispuidust asjad ja mulle meeldib maastiil. Siin on valge köögimööbel, mida ma ka eelistaksin,» rääkis Grete Klein, et Laura korter on natukene üle võlli keeratud, aga tema enda oma on lihtsam.

Uue korteri esitlusel pakkus Grete Klein huvilistele cupcake'i ning lisas, et need küll tema enda küpsetatud ei olnud, aga üritab kodus igal vabal hetkel endale ja elukaaslasele ise süüa teha.

Grete rääkis ka, et tema jaoks on neljas sarja hooaeg kõige enam sarnane esimesele ning talle meeldib, et on tüdrukutega palju koos ja tekib omavahelisi intriige.

«Padjaklubi» alustab TV3s teisipäeval kell 21.30.

Vaata videost, mida on Laura tegelaskujul uuel hooajal oodata ning kuidas said sarja tegelased omale nii uhkeid kortereid lubada!

Copy
Tagasi üles