Hoiatus! Weekend Festivalil tegutsevad petturid nii piletite müügi kui eluruumide rendiga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Weekend Festivali lava ja ehitus teisipäeval.
Weekend Festivali lava ja ehitus teisipäeval. Foto: MAILIIS OLLINO/PRNPM/EMF

Eile sai politsei info juhtumi kohta, kus petturid olid omaniku teadmata võtnud ettemaksu elamispinna väljaüürimise eest Pärnus. Politsei soovitab ootamatutest allüürnikest teada anda hädaabinumbril 112.

«Kahjuks näib, et petturid on leidnud võimaluse heausksetelt inimestelt raha välja petta. Kasutades kinnisvaraportaalides leiduvaid pilte, on loodud kujutelm, et heas seisus elamispind on soodsa hinnaga pakkumisel majutuseks Weekend Festivali ajaks. Inimestele pakutakse häid elamistingimusi soodsa hinna eest ja küsitakse ettemaksu,» rääkis Pärnu politseijaoskonna menetlusteenistuse vanem Lennart Pulk.

Politseile on seni teada üks selline juhtum. Siiski võib eeldada, et ohvreid on rohkem. Inimestel, kelle kodu on nende teadmata majutuskohana välja reklaamitud ja kelle ukse taha tulevad ettemaksu teinud külalised, palutakse ühendust võtta politseiga, helistades hädaabinumbril 112.

Politsei teatel on petturite tabamiseks oluline, et oma ütlused annaksid needki inimesed, keda sel moel petetud on. Seetõttu palub politsei välismaistelegi ohvritele olukorda selgitada ja võtta vähemalt nende kontaktandmed, et politseil oleks võimalik kannatanutega ühendust saada.

Kindlasti veenduge eraisikult pileti soetamise puhul, et pilet kehtib, kuna ka selles valdkonnas tegutsevad petturid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles