Soome driftietapil võidutsesid eestlased!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soome driftietapil võidutsesid eestlased!
Soome driftietapil võidutsesid eestlased! Foto: promo

Esimest korda meie drifti ajaloos kolis Eesti Pro-klassi meistrivõistluste etapp Soome ja tundub, et põhjanaabrite rada tõi meie meestele vaid õnne, sest koju toodi Soome Pro-etapi kolmikvõit!

Möödunud pühapäeval tugevas vihmas toimunud võistlus peeti Kuopio linna lähistel asuvas Motopargis, kus üle lahe kohale sõitnud publikule jagus põnevust rohkelt, kuna võistlus oli äärmiselt tasavägine. „

"Seis oli väga põnev, kuna esikümme mahtus 60 punkti sisse ja jagamisele läks veel 120!" jagab Eesti drifti eestvedaja, Marko Opmann mukjeid.

Kuigi sel hooajal oleme näinud juba mitmeid põnevaid driftivõistlusi, ei ole hooaeg veel kaugeltki läbi ja eest on veel mitu üritust, mida kindlasti maha magada ei maksa. Juba järgmisel nädalavahetusel toimub nimelt Laitse RallyParkis „Estonian Drift Allstars“ ja septembris leiab aset hooajale väärilist punkti panev viimane etapp.

Tulemused:

Soome etapi Pro-klassi esikolmik

1.Mihkel Norman Tults

2.Kert-Eigo Kulla

3.Rait Lember

Eesti Meistrivõistluste Pro-klassi esikümme käesoleval hooajal:

Kert Eigo Kulla       383

Mihkel Norman Tults       340

Jako Pino                   336,5

Martin Vaga                   334

Karl Sander Lebbin       328,5

Henri Puhmas                  313

Jarmo Luht                  295

Rait Lember                 289,5

Kristjan Salmre     271

Harold Valdma            263

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles