Miley Cyrus: kõik mu suhted pole olnud heteroseksuaalsed

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Kardashian West, Cara Delevingne, Miley Cyrus
Kim Kardashian West, Cara Delevingne, Miley Cyrus Foto: SCANPIX

Poptäht Miley Cyrus teatas, et talle ei meeldi sildistamine.

22-aastane Miley ütles AP-le antud intervjuus, et mitte kõik tema suhted pole olnud heteroseksuaalsed, kuid täpsemalt ta seda ei kommenteerinud.

Miley asutas fondi Happy Hippie Foundation, mis tegeleb kodutute LGBT noorte abistamisega. Ta on alati olnud kirglik abieluvõrdsuse toetaja ja ta kavatseb LGBT noorte probleemidega tegeleda vähemalt järgnevad viis aastat.

Cyrus, kes kutsus 2014. aastal muusikaauhindade galale kaasa kodutu mehe, sai inspiratsiooni tähelepanust, mis sellele žestile järgnes. Teda mõjutas ka transseksuaalse teismelise Leelah Alcorni enesetapp sama aasta detsembris. USAs on üle 1,6 miljoni kodutu noore, kellest 40 protsenti on LGBT-sättumusega.

Miley seadis küsimuse alla ka soorollid ja soolise identiteedi. 

«Ma ei tahtnud olla poiss. Ma soovisin justkui olla mitte miski. Ma ei suhestu sellega, mis inimeste arvates defineerib poissi või tüdrukut ja see on asi, millest pidin aru saama. Mulle pole vastumeelt mitte tüdrukuks olemine, vaid see, millistesse piiridesse mind seetõttu pannakse,» seletas ta väljaandele Out.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles