Elu24 video! Liis Lemsalu: pühapäevane päev oli minu jaoks üsnagi närvesööv

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna on TV3 eetris saate «Eesti otsib superstaari» neljas finaalsaade. Sellel korral on lisaks finalistidele laval ka Ott Lepland ja Liis Lemsalu. Elu24 uuris, millega Liis hetkel tegeleb.

Hetkel on Liisul üpris kiire aeg. Nimelt otsitakse repertuaari uut lugu, millega saaks tööd teha ja siis heal juhul mais ka rahvale esitada.

Miks on sellel aastal superstaarisaatesse alles jäänud nii vähe tüdrukuid, Lemsalu täpselt ei tea. Tema arvates muutuvad lemmikud hooajati ning äkki on poisid sel aastal rohkem muljet avaldanud.

Mälestusi superstaarisaates on Liisul mitmeid, kuid üldiselt oli pühapäevane päev tema jaoks närvesööv ning pigem üritas ta siis oma häält hoida. Lõbusamad mälestused pärinevad nädala sisesest ajast.

Kui Liis oleks täna ise võistlustules ja ta peaks Ott Leplandile laulu valima, siis ei oskakski ta hetkel ühtegi lugu välja pakkuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles