Kris Jenner reageeris eksmehe naiseks muutumisele üllatavalt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kris Jenner ja Bruce Jenner
Kris Jenner ja Bruce Jenner Foto: SCANPIX

Teletäht ja olümpiavõitja Bruce Jenner avalikustas reedel eetrisse läinud intervjuus, et ta sisimas naissoost. Kris Jenner, kellega ta oli abielus aastatel 1991 kuni 2014, reageeris uudisele üllatavalt.

Krisil ja Bruce'il on kaks ühist tütart, Kim Kardashiani poolõed Kylie ja Kendall Jenner. Kogu perekond on isa otsusesse positiivselt suhtunud ja erandiks polnud ka Kris, ehkki mõned kõmuväljaanded väitsid vastupidist.

«Mul mitte ainult ei vedanud sellega, et sain teda 25 aastat oma abikaasaks nimetada ja oma laste isaks, vaid nüüd saan teda nimetada oma kangelaseks,» säutsus Kris.

Kõmublogija Perez Hilton väitis, et Diane Sawyeri saates said sõna vaid Bruce'i kaks esimest naist, sest Kris olevat intervjuust keeldunud. Ka selle jutu lükkas Kris ümber: «F*** you, Perez. Keegi ei palunudki mult kommentaari. Ja nüüd istun ma siin koos Bruce'iga ja me vaatame koos seda saadet. LOL!»

65-aastane Bruce Jenner oli abielus kolm korda ning tal on kokku kuus last. Ta võitis 1976. aastal Montreali olümpial kuldmedali kümnevõistluses. Jenneri sõnul on ta salaja naiseriideid kandnud lapsepõlvest peale, kuid alles nüüd oli tal piisavalt julgust ja enesekindlust, et enda tõelisest olemusest avalikkusele rääkida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles