Hertsoginna Catherine'i sõbranna korraldas šariahotellis orgiaid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emma Sayle ja Kate Middleton 2007. aasta augustis
Emma Sayle ja Kate Middleton 2007. aasta augustis Foto: Vida Press

Cambridge'i hertsoginna Catherine'i sõbranna Emma Sayle korraldas šariaadi seadusi järgivas hotellis seksipidusid.

Sayle on seksiklubi Killing Kittens omanik ja tema sõnul on «seksuaaleliidi» lemmiksihtkohaks Londoni hotell Bermondsey Square, kirjutab The Telegraph. Hotell, milles maksab öö 300 eurot, sai mullu Briti esimeseks šaria seaduseid järgivaks hotelliks ja seal on keelatud alkoholi müük.

36-aastane Sayle, kes on Kate'i sõudmismeeskonna The Sisterhood liige, selgitas, et Killing Kittensi üritustel ei tohi mehed ligineda naistele, keda nad ei tunne, kõik kannavad maske ja vallalised mehed pole sinna lubatud.

«Paljud meie üritused leiavad aset kallimates hotellides nagu The Wood Norton ja Bermondsey Square,» ütles Sayle. 

Bermondsey Square'i hotelli esindaja ütles, et seksipeod leidsid aset neljas ülemise korruse sviidis ning selle osalised ei sattunud kokku teiste külalistega.

«Bermondsey Square Hotel läbis viimase kuue kuuga täieliku omanikevahetuse. Killing Kittens broneeris paaril korral toad üle kahe aasta tagasi ja nad olid väga diskreetsed külalised. Me pole üritusi korraldanud aastaid ja me ei plaani seda teha ka tulevikus,» ütles esindaja.

Wood Nortoni hotelli esindaja vastus oli sarnane: «Olen sellest seltskonnast teadlik. Meil on minevikus toimunud Killing Kittensi korraldatud privaatseid üritusi. Me ei kavatse sarnaseid asju tulevikus teha. Meil on viimase kuue kuuga toimunud täielik juhtkonnavahetus.»

Killing Kittensi bränd tegeleb ka seksimänguasjade müügiga ja «inimröövi teemalise rollimängu kogemuse» pakkumisega, mis maksab ligi 5000 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles