Galerii: möödunud reedel avas uksed Eestis ainulaadne Bacardi Wonderland

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud reedel, 27. veebruaril ootas  Klubis Teater kõiki täiesti ainulaadne Bacardi Wonderland'ile, mis pakatas värskusest, lõpututest Bacardi ojadest, mis voolasid läbi kogu öö ning meelierutavatest show'dest.

Bacardi Wonderlandile viis kõik enda uskumatuna tunduva live showga Siim Koppel, kes pani rahva unustama argipäeva muresid ning viis külastajad üheöisele seiklusele Bacardi Imedemaal. See oli ebamaine öö, kus kokku said muinasjutuline maailm, kaunid tegelaskujud, kes hoidsid pidutsejad kütkestatuna läbi kogu öö ning parim rumm - Bacardi, mille lõputult jooksvad ojad  muutsid kõigi meeled erksaks, show sürreaalsemaks ning meeleolu ülevaks, nii et meeleolukas pidu kestis varaste hommikutundideni.

Foto: Maksim Toome

Kaunid Bacardi neiud tantsisid sel ööl parima muusika saatel nii laval, koos klubi Teater tantsijatega enneolematut silmailu pakkudes, kui ka  klubikülastajatega tantsuplatsil.

Vaata meeleolukat galeriid peost. 

Juba sel reedel saab Klubist Teater kinosaal, kui toimub Erotic Cinema pidu «Kama Sutra», kus on rahvast ees ootamas mitmed põnevad üllatused. Rohkem infot peo kohta leiate Facebookist

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles