Elu24 video! GAG-i uueks direktoriks sai Hendrik Mölder

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

4. - 5. märtsini oli Gustav Adolfi Gümnaasiumi juhtkond välilähetusel. Selleks ajaks määrati kõikide volitustega ametlikult direktori asetäitjaks 11. klassi õpilane, Hendrik Mölder.

Kui Elu24 GAG-i jõudis olid tunnid juba alanud ja tundus, et ajutine koolijuht koos abilistega saab oma kohustustega hakkama. Õhkkond oli rahulik ja suure vastutuse osaliseks saanud õpilased positiivselt meelestatud.

Mölder on ka GAG-i IT-juht ja see võis olla ka üks põhjustest, miks noormehele kaheks päevaks kooli juhtimise ametit pakuti.

Seda, kas ajutine koolijuht ka oma töö eest palka saab, Mölder kommenteerida ei osanud.

Õnneks midagi traagilist kahe päeva jooksul ei juhtunud ja töö puhul saadi hakkama tavapäraste toimingutega. Näiteks allkirjastati paberid, mis lubaksid ühel õpilasel välismaale minna.

Karl Kink, Hendrik Mölder, Charlotta Rebecca Zobel, Silver Kera
Karl Kink, Hendrik Mölder, Charlotta Rebecca Zobel, Silver Kera Foto: Erlend Štaub

Gustav Adolfi Gümnaasiumis teevad päris mitmed õpilased tööd. Õpilastest IT-juhid aitavad korraldada igapäevast infovahetust ja süsteemide toimimist, õpilasjuhendajad viivad läbi investeerimisringi ja õpilasesindus annab välja kooli ajalehte «Ausõna». Veel viib üks õpilastest läbi matemaatikakursust olümpiaadideks ning hetkel on 11. klass planeerimas selle aastast kooli kevadballi.

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles