Paap Kõlar: õpin kõndima, aga kelgutada juba saan!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paap Kõlar
Paap Kõlar Foto: Kanal 2

Eesti tuntuim ekstreemsportlane ja Radari tummar Paap Kõlar kukkus mullu Soomes motovarjuga lennates alla 50 meetri kõrguselt, mida võiks võrrelda 16-korruseliselt hoonelt allakukkumisega. 

Üliraskes seisundis haiglasse viidud Paap võitles end elule ning on nüüd taas poja Palle kõrval Otepääl safarikeskuses äri ajamas.

Paap Kõlar andis esimese intervjuu pärast ülirasket õnnetust Kanal 2 saatele «Radar». 

Tööga tegelemist võtab ta hetkel rahulikult: «Tegelen rohkem tervisega. Õpin kõndima! Aga kelgutada juba saan. Sõitsin kelguga juba enne jõule, oli täitsa tore. Värske õhk ja talvine loodus - kõik on väga tore.»

Poja sõnul naasis Paap tööle üsna kiiresti. 

«Algus oli muidugi raske, õnnetus oli ju kõva. Alguses pidi ta rohtusid, valuvaigisteid võtma ja operatsioonidel käima. Nii, kui need läbi said, läks päris kiiresti, kui ta hakkas asjade vastu huvi tundma ja telefoni vastu võtma.»

«Ega siis meie töö pole ainult see, et istume siin kelkude vahel ja ootame, kuni keegi taat tuleb põõsast ja tahab kelku. Selleks, et see toimiks, peab keegi telefoni otsas istuma. See töö sobib mulle praegu suurepäraselt ja tööjaotus on paigas,» ütles Paap. 

Vaata pikemalt Kanal 2 videost:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles