Marko Reikop: konkurentsitult kõige suurem söödik teleekraanil!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Reikop: konkurentsitult kõige jälgim asi on Rootsi mädakala
Marko Reikop: konkurentsitult kõige jälgim asi on Rootsi mädakala Foto: ETV

ETV «Ringvaate» saatejuht Marko Reikop on vaieldamatult Eesti kõige suurem eetrisöödik. , kes tihti ekraanil eksootilisi toite proovib, on veendumusel, et kõige hullem proovitud roog on rootslaste mädakala.

Foto: youtube.com

Marko, kes tihti ekraanil eksootilisi toite proovib, on veendumusel, et kõige hullem proovitud roog on rootslaste mädakala, vahendab Menu.

«Ma olen seda kolm korda proovinud ja see ei kõlba endiselt süüa,» on Marko veendunud. «Kui mu sõbrad seda proovida tahtsid, siis ütlesin ka, et proovigu igaüks kalast millimeeter ja viskame selle siis ära, pole mõtet sinna mingit garneeringut – muna, tilli, sibulat, leiba, võid – lisada, sest muidu viskad pärast ülejäänud hea söögi ka minema,» meenutab mees Õhtulehe veergudel.

Foto: youtube.com

Jubedad maitseelamused on olnud ka prussakad ja madu: «Prussakad pidid olema esialgu friteeritud, aga me ei jõudnud seda teha ja nii sõin ma toorest Ameerika prussakat, see on tõesti nii jälk, et ajab oksele.»

Maoliha sarnaneb Marko hinnangul välimuselt ja tekstuurilt keedetud püksirihmaga, maitselt aga meenutab kasimata koera: «See maitseb nagu maakoer, kes on aasta aega väljas olnud, keda pole kordagi pestud ja kes on ühel niiskel sügispäeval tuppa toodud, kus ta siis vaikselt aurama ja kuivama hakkab, see pole hea maitse.»

Meenuta, kuidas Marko Reikop Rootsi mädakala maitses SIIT!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles