Galerii ja video! Mustpeade majas toimus glamuurne heategevusüritus Burns Supper

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Briti-Eesti Kaubanduskoda korraldas reedel Šotimaa rahvuspoeedi Robert Burnsi sünnipäeva auks heategevusõhtusöögi Mustpeade majas. Pidulikult õhtult šoti rahvusköögi, viski, muusikaliste etteastetega otse Šotimaalt, torupillide, tantsu ja traditsiooniliste kõnede ja Burnsi luuletustega ei puudunud ka suur heategevusoksjon ja -loterii.

Burns Supper on Briti-Eesti Kaubanduskoja aasta tähtsaim heategevusüritus. Heategevusoksjonile ja -loteriile on auhindu annetanud mitmed Eesti kunstnikud, ettevõtted ja organisatsioonid. 

Briti-Eesti Kaubanduskoda edendab suhtlust Eesti ja Ühendkuningriigi ettevõtete vahel, loob ärikontakte ning korraldab seminare, heategevusüritusi, delegatsioonide külastusi ja teisi kohtumisi. Eelnevatel Burns Supperitel kogutud rahaga on muuhulgas toetatud heategevusfondi Minu Unistuste Päev, Eesti Skautide Ühingut ning Tallinna Tehnikaülikooli bakalaureuse- ja magistriõppe üliõpilasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles